HANDELSBETINGELSER HOS MINDEPLAKAT

BETALING
Mindeplakat.dk v/ORIGINALEN ApS modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, PayPal, MobilePay. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og incl. moms.

Vi accepterer betaling med Anyday.
Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.
Når du vælger at betale med Anyday, trækkes første betaling når varen afsendes. Derefter vil du betale din månedlige ydelse på sidste hverdag fra den kommende måned, og tre måneder frem.
Der bliver ikke pålagt gebyrer og renter til dit køb, såfremt du betaler til tiden. Hvis du returnerer dit køb, vil aftalen med Anyday ophøre automatisk.


LEVERING
Mindeplakat.dk v/ORIGINALEN ApS tilstræber at afsende ordre senest sendes næstfølgende hverdag.
Vi sender til hele Danmark. Fragtpriserne kan ses i checkout. Varer vil blive leveret på leveringsadressen, der angives ved bestillingen medmindre andet er aftalt.
Vi leverer ikke til udlandet (gælder også Færøerne og Grønland).
Dine varer sendes med GLS til Pakkeshop.
Der leveres varer alle ugens hverdage. Din vare vil blive leveret 1-3 hverdage efter bestillingen.
For visse varer gælder særlige leveringsvilkår. Betingelserne vil fremgå specifikt forud for køb af disse varer.


Reklamationsret
Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet/ydelsen. Du skal reklamere i "rimelig tid" efter du har opdaget manglen/fejlen.

Mindeplakat.dk v/ORIGINALEN ApS vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.
Læs mere om din reklamationsret på Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens hjemmeside.


Refusion
Hvis der er tale om refusion, vil vi som det første forsøge at returnerer til det betalingsmiddel der er benyttet ved ordreafgivelse. Alternativt beder vi dig fremsende bankoplysninger i form af reg.nr. og konto nr, så det aftalte beløb kan overføres.

Hvad er jeres returpolitik for tilpassede plakater?
Desværre er tilpassede plakater et personligt produkt, og de kan derfor ikke returneres. Sørg for, at du dobbelttjekker stavningen, personoplysningerne og ordreoplysningerne, før du afslutter dit køb. Hvis du har spørgsmål eller bekymringer om din tilpassede plakat, bedes du kontakte os, før du afgiver din ordre.

Hvad er jeres returpolitik for rammer?
Du har ret til at returnere din ramme inden for 14 dage efter modtagelsen, forudsat at den er ubrugt og i original stand. Du svarer evt. blot din ordrebekræftelse, og oplyser du fortryder købet, og returnerer herefter dine varer. Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.

Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten, skal varen sendes til:


Mindeplakat.dk v/ORIGINALEN ApS ApS
Åstvej 10B
7190 Billund


Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.Klagemuligheder

En klage over en vare eller tjenesteydelse kan indgives til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg.
Du kan klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes Hus.
Link: Klageportal for Nævnenes Hus

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform. Platformen findes her: https://ec.europa.eu/consumers/odr/

Gode minder redder selv den dårligste dag. Forestil dig, at kunne indrette dit hjem med de dejligste minder, foreviget i glas og ramme. Dette er idéen og visionen omkring Mindeplakat.dk.

Mindeplakat.dk startede som dansk iværksætteri, drevet af passionen for grafisk design og glade kunder. Bag tegningerne står Simon og Oliver fra Odense, som begge igennem mange år har udfoldet sig med diverse grafiske projekter. Begge blev de enige om, at skabe noget som ikke kun var pænt at kigge på, men også noget som skabte værdi og vækkede følelser. Dette blev startskuddet til Mindeplakat.dk. Her skulle det være muligt, at få foreviget de dejligste minder i et flot grafisk design. Dette skulle ikke udføres i et masseproduceret design, men med et helt unikt og personligt touch. Mindeplakat.dk drives i dag af trykkeriet ORIGINALEN i Billund, med Simon og Olivers designs.

Du skaber minderne - vi foreviger dem.

ORIGINALEN